!MAS! Laatste update: 3 maanden geleden
- Wettelijke situatie
- Normale toestand
- Type onderneming
- Rechtspersoon
- Oprichtingsdatum
- 4 februari 2015
- Hoofdactiviteit
- Catering
Adres
Sint-Hubertusstraat 66
3730 Hoeselt
België
- Contact
- Klik om deze info te bekijken
- Telefoon toevoegen
- Fax toevoegen
- GSM toevoegen
- Website toevoegen
Afsluitingsdatum boekjaar | Onderwerp | Model Type | Referentie | Taal | Neerleggingsdatum | Document | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
30-06-2023 | Jaarrekening | Micro model kapitaalloze vennootschap | 2024-00013564 | nl | 29-01-2024 | ||
30-06-2022 | Jaarrekening | Micro model kapitaalloze vennootschap | 2022-20458845 | nl | 13-10-2022 | ||
30-06-2021 | Jaarrekening | Micro model kapitaalvennootschap | 2022-02900385 | nl | 31-01-2022 | ||
30-06-2020 | Jaarrekening | Micro model kapitaalloze vennootschap | 2021-05100088 | nl | 10-02-2021 | ||
30-06-2019 | Jaarrekening | 2020-05900361 | nl | 28-02-2020 |   |
Doorzoek de publicatieteksten
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
23-05-2015 | Catering | 56.210 |
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
04-02-2015 | Verwerking en conservering van vlees, exclusief vlees van gevogelte | 10.110 |
04-02-2015 | Verwerking en conservering van gevogelte | 10.120 |
04-02-2015 | Vervaardiging van bereide maaltijden en schotels | 10.850 |
04-02-2015 | Catering | 56.210 |
04-02-2015 | Overige persoonlijke diensten | 96.099 |
Datum | Beroepsbekwaamheden en basiskennis bedrijfsbeheer |
---|---|
21-04-2015 | Restaurateur of traiteur-banketaannemer |
09-04-2015 | Beenhouwer-spekslager |
12-03-2015 | Basiskennis bedrijfsbeheer |
Datum | Hoedanigheden |
---|---|
23-05-2015 | Werkgever rsz |
01-04-2015 | Onderworpen aan btw |
01-11-2018 | Inschrijvingsplichtige onderneming |
Datum | Toelatingen |
---|---|
21-04-2015 | Beroepsbekwaamheid restaurateur / traiteur-banketaannemer |
12-03-2015 | Basiskennis van het bedrijfsbeheer |
- Bedrijven in onze database
- 3 805 696
- Officiële publicaties
- 28 828 842
- Jaarrekeningen
- 8 020 600