Patisserie Cools Laatste update: 1 maand geleden
- Wettelijke situatie
- Normale toestand
- Type onderneming
- Rechtspersoon
- Oprichtingsdatum
- 9 maart 2011
- Hoofdactiviteit
- Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Adres
KAPELSTRAAT 27
3500 Hasselt
België
- Contact
- E-mail toevoegen
- Klik om deze info te bekijken
- Fax toevoegen
- GSM toevoegen
- Website toevoegen
Afsluitingsdatum boekjaar | Onderwerp | Model Type | Referentie | Taal | Neerleggingsdatum | Document | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
31-12-2022 | Jaarrekening | Verkort model kapitaalvennootschap | 2023-00533833 | nl | 21-12-2023 | ||
31-12-2021 | Jaarrekening | Verkort model kapitaalvennootschap | 2022-20363568 | nl | 31-08-2022 | ||
31-12-2020 | Jaarrekening | Verkort model kapitaalvennootschap | 2021-81500505 | nl | 21-12-2021 | ||
31-12-2019 | Jaarrekening | 2020-77900024 | nl | 31-12-2020 |   | ||
31-12-2018 | Jaarrekening | 2019-35200450 | nl | 15-07-2019 |   |
Doorzoek de publicatieteksten
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
26-04-2024 | Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk | 10.712 |
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
02-03-2011 | Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk | 10.712 |
02-03-2011 | Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers) | 47.241 |
02-03-2011 | Eetgelegenheden met beperkte bediening | 56.102 |
02-03-2011 | Holdings | 64.200 |
Datum | Beroepsbekwaamheden en basiskennis bedrijfsbeheer |
---|---|
16-03-2011 | Brood- en banketbakker |
16-03-2011 | Basiskennis bedrijfsbeheer |
Datum | Hoedanigheden |
---|---|
15-02-2011 | Werkgever rsz |
02-03-2011 | Onderworpen aan btw |
01-11-2018 | Inschrijvingsplichtige onderneming |
Datum | Toelatingen |
---|---|
16-03-2011 | Sectorale beroepsbekwaamheid van brood- en banketbakker |
16-03-2011 | Basiskennis van het bedrijfsbeheer |
- Bedrijven in onze database
- 3 688 494
- Officiële publicaties
- 28 473 465
- Jaarrekeningen
- 7 535 050