SOPAFRI Laatste update: 2 maanden geleden
- Wettelijke situatie
- Normale toestand
- Type onderneming
- Rechtspersoon
- Oprichtingsdatum
- 25 oktober 2019
- Hoofdactiviteit
- Vervaardiging van bereide maaltijden en schotels
Adres
BOULEVARD JOSEPH TIROU 17 boîte 41
6000 Charleroi
België
- Contact
- E-mail toevoegen
- Telefoon toevoegen
- Fax toevoegen
- GSM toevoegen
- Website toevoegen
Afsluitingsdatum boekjaar | Onderwerp | Model Type | Referentie | Taal | Neerleggingsdatum | Document | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
31-12-2023 | Jaarrekening | Micro model kapitaalvennootschap | 2024-00502358 | fr | 08-10-2024 | ||
31-12-2022 | Jaarrekening | Micro model kapitaalvennootschap | 2023-00423859 | fr | 31-08-2023 | ||
31-12-2021 | Jaarrekening | Micro model kapitaalvennootschap | 2022-20358152 | fr | 29-08-2022 | ||
31-12-2020 | Jaarrekening | Micro model kapitaalvennootschap | 2021-68600212 | fr | 27-09-2021 |
Doorzoek de publicatieteksten
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
04-11-2019 | Vervaardiging van bereide maaltijden en schotels | 10.850 |
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
05-06-2023 | Vervaardiging van producten van vlees of van vlees van gevogelte | 10.130 |
05-06-2023 | Markt- en straathandel in voedings- en genotmiddelen | 47.810 |
05-06-2023 | Eetgelegenheden met beperkte bediening | 56.102 |
25-10-2019 | Verwerking en conservering van groenten, exclusief productie van diepgevroren groenten | 10.391 |
25-10-2019 | Vervaardiging van bereide maaltijden en schotels | 10.850 |
Datum | Beroepsbekwaamheden en basiskennis bedrijfsbeheer |
---|---|
14-11-2019 | Basiskennis bedrijfsbeheer |
14-11-2019 | Vrijstelling |
Datum | Hoedanigheden |
---|---|
04-11-2019 | Werkgever rsz |
25-10-2019 | Onderworpen aan btw |
14-11-2019 | Inschrijvingsplichtige onderneming |
Datum | Toelatingen |
---|---|
09-12-2021 | Basiskennis van het bedrijfsbeheer |
09-06-2023 | Machtiging ambulante activiteiten |
- Bedrijven in onze database
- 3 806 126
- Officiële publicaties
- 28 831 016
- Jaarrekeningen
- 8 020 653