Atelier Nicolas Nuyens Laatste update: 1 maand geleden
Vestigingseenheden
- VE nummer
- 2247674595
- BTW moederbedrijf
- BE 0633.913.509
- Oprichtingsdatum
- 16 juli 2015
- Naam moederbedrijf
- Atelier Nicolas Nuyens
- Hoofdactiviteit
- Catering
- ★
- ★
- ★
- ★
- ★
Adres
Deken Adamsstraat, 41
2300 Turnhout
België
- Contact
- Klik om deze info te bekijken
- Telefoon toevoegen
- Fax toevoegen
- Klik om deze info te bekijken
- Website toevoegen
Geen bestanden gevonden
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
16-07-2015 | Catering | 56.210 |
16-07-2015 | Overige eetgelegenheden | 56.290 |
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
16-07-2015 | Eetgelegenheden met volledige bediening | 56.101 |
16-07-2015 | Bereiding van vers vlees van gevogelte | 1.012.002 |
16-07-2015 | Vervaardiging van producten op basis van vlees (charcuteriewaren) : worst, salami, witte pens, bloedworst, andouillettes, cervelaatworst, patés, galantines, rillette, gekookte ham, enz. | 1.013.002 |
16-07-2015 | Conservering , koelen of diepvriezen van vis en schaal- en weekdieren : drogen, roken, zouten, pekelen, inblikken, enz. | 1.020.001 |
16-07-2015 | Vervaardiging van producten op basis van vis en van schaal- en weekdieren : productie van gekookte vis, visfillets, kuit en hom, kaviaar, kaviaarsurrogaten, enz. | 1.020.002 |
16-07-2015 | Productie van vers bereide maaltijden die vlees bevatten | 1.085.001 |
16-07-2015 | Productie van diepgevroren bereide maaltijden die vlees bevatten | 1.085.011 |
16-07-2015 | Productie van vers bereide maaltijden die vis bevatten | 1.085.021 |
16-07-2015 | Restaurant van het traditionele type | 5.610.101 |
16-07-2015 | Restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, enz. | 5.610.103 |
16-07-2015 | Café-restaurants (tavernen) | 5.610.105 |
16-07-2015 | Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels | 5.621.001 |
16-07-2015 | Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz. | 5.621.002 |
16-07-2015 | Bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor : - luchtvaartmaatschappijen - kantines, bedrijfsrestaurants, enz. | 5.629.001 |