Laatste update: 3 maanden geleden
Vestigingseenheden
- VE nummer
- 2116387372
- BTW moederbedrijf
- BE 0474.943.078
- Oprichtingsdatum
- 24 juli 2001
- Naam moederbedrijf
- BAKKERIJ BUELENS
- Hoofdactiviteit
- Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
- ★
- ★
- ★
- ★
- ★
Adres
Overwinningsstraat, 150
2830 Willebroek
België
- Contact
- E-mail toevoegen
- Telefoon toevoegen
- Fax toevoegen
- GSM toevoegen
- Website toevoegen
Geen bestanden gevonden
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
01-01-2008 | Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk | 10.712 |
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
01-01-2020 | Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk | 10.820 |
01-01-2020 | Groothandel in suiker, chocolade en suikerwerk | 46.360 |
01-01-2020 | Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen (verkoopsoppervlakte < 100 m²) | 47.112 |
01-01-2020 | Detailhandel in chocolade en suikerwerk in gespecialiseerde winkels | 47.242 |
01-01-2020 | Vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten. | 1.082.002 |
01-01-2020 | Kleinhandel in alcoholische en andere dranken, inclusief de thuisbezorging daarvan | 4.725.201 |
01-01-2020 | Kleinhandel in allerlei producten per postorder ;de goederen worden naar de koper gezonden, nadat deze zijn keuze heeft gemaakt aan de hand van advertenties, al dan niet gespecialiseerde catalogi,enz. | 4.791.001 |
01-01-2020 | Detailhandel in allerlei producten via het internet (e-commerce) | 4.791.003 |
01-01-2008 | Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk | 10.712 |
01-01-2008 | Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk | 10.720 |
01-01-2008 | Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers) | 47.241 |
24-07-2001 | Artisanale brood- en banketbakkerijen | 15.812 |
24-07-2001 | Vervaardiging van beschuit en koekjes en ander houdbaar banketbakkerswerk | 15.820 |
24-07-2001 | Detailhandel in brood-, banketbakkerswerk en suikerwerk | 52.240 |