Bienvenue Chez Vous... Fine Cuisine Et Créativité Laatste update: 2 maanden geleden
Vestigingseenheden
- VE nummer
- 2094717275
- BTW moederbedrijf
- BE 0476.895.154
- Oprichtingsdatum
- 4 april 2002
- Naam moederbedrijf
- PASTISSARIA COOK
- Hoofdactiviteit
- Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk
- ★
- ★
- ★
- ★
- ★
Adres
Rue Pepin, 33
5000 Namur
België
- Contact
- E-mail toevoegen
- Telefoon toevoegen
- Fax toevoegen
- Klik om deze info te bekijken
- Website toevoegen
Geen bestanden gevonden
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
01-01-2008 | Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk | 10.720 |
01-01-2008 | Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk | 10.820 |
01-01-2008 | Catering | 56.210 |
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
01-01-2008 | Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk | 10.712 |
01-01-2008 | Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers) | 47.241 |
01-01-2008 | Detailhandel in dranken in gespecialiseerde winkels, algemeen assortiment | 47.252 |
01-01-2008 | Eetgelegenheden met volledige bediening | 56.101 |
01-01-2008 | Vervaardiging van producten op basis van vlees (charcuteriewaren) : worst, salami, witte pens, bloedworst, andouillettes, cervelaatworst, patés, galantines, rillette, gekookte ham, enz. | 1.013.002 |
01-01-2008 | Vervaardiging van producten op basis van vis en van schaal- en weekdieren : productie van gekookte vis, visfillets, kuit en hom, kaviaar, kaviaarsurrogaten, enz. | 1.020.002 |
01-01-2008 | Overige accomodaties voor kortstondig verblijf, n.e.g. | 5.520.902 |
16-05-2005 | Vervaardiging van verse vleeswaren en van vleesconserven | 15.131 |
16-05-2005 | Verwerking en conservering van vis en vervaardiging van verse visproducten | 15.201 |
16-05-2005 | Artisanale brood- en banketbakkerijen | 15.812 |
16-05-2005 | Vervaardiging van beschuit en koekjes en ander houdbaar banketbakkerswerk | 15.820 |
16-05-2005 | Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk | 15.840 |
16-05-2005 | Detailhandel in brood-, banketbakkerswerk en suikerwerk | 52.240 |
16-05-2005 | Detailhandel in alcoholische en andere dranken | 52.250 |
16-05-2005 | Verschaffen van overig logies voor kortstondig verblijf | 55.232 |
16-05-2005 | Uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties | 55.522 |
04-04-2002 | Restaurants van het traditionele type | 55.301 |