Boucherie-Charcuterie Gillard Benoit

Overzicht

Vestigingseenheden
VE nummer
2256448147
BTW moederbedrijf
BE 0884.495.290
Oprichtingsdatum
15 oktober 2016
Naam moederbedrijf
BOUCHERIE-CHARCUTERIE GILLARD BENOIT SRL
Hoofdactiviteit
Verwerking en conservering van vlees, exclusief vlees van gevogelte

8 jaren bedrijvig

Contact

Adres

Rue du Parc, 2
6870 Saint-Hubert
België

Contact
Klik om deze info te bekijken
Klik om deze info te bekijken
Fax toevoegen
GSM toevoegen
Website toevoegen

Kaarten

Sectoren

Toelatingen

Geen bestanden gevonden

Nace

Primaire activiteiten

Datumsector omschrijvingNace
15-10-2016Verwerking en conservering van vlees, exclusief vlees van gevogelte10.110
15-10-2016Verwerking en conservering van gevogelte10.120
15-10-2016Vervaardiging van producten van vlees of van vlees van gevogelte10.130
15-10-2016Verwerking en conservering van vis en van schaal- en weekdieren10.200

Nevenactiviteiten

Datumsector omschrijvingNace
15-10-2016Verwerking en conservering van aardappelen, exclusief productie van diepgevroren aardappelbereidingen10.311
15-10-2016Verwerking en conservering van groenten, exclusief productie van diepgevroren groenten10.391
15-10-2016Verwerking en conservering van fruit, exclusief productie van diepgevroren fruit10.392
15-10-2016Groothandel in vlees en vleesproducten, uitgezonderd vlees van wild en van gevogelte46.321
15-10-2016Groothandel in vlees van wild en van gevogelte46.322
15-10-2016Groothandel in aardappelproducten46.382
15-10-2016Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte47.221
15-10-2016Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers)47.241
15-10-2016Detailhandel in dranken in gespecialiseerde winkels, algemeen assortiment47.252
15-10-2016Detailhandel in zuivelproducten en eieren in gespecialiseerde winkels47.291
15-10-2016Overige detailhandel in voedingsmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.47.299
15-10-2016Groothandel in verse kant- en klaarmaaltijden4.638.902