Boucherie Halleux

Overzicht

Vestigingseenheden
VE nummer
2319940387
BTW moederbedrijf
BE 0767.726.789
Oprichtingsdatum
30 april 2021
Naam moederbedrijf
Boucherie Halleux
Hoofdactiviteit
Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte

3 jaren bedrijvig

Contact

Adres

Rue de la Limite, 16
4122 Neupré
België

Contact
E-mail toevoegen
Telefoon toevoegen
Fax toevoegen
GSM toevoegen
Website toevoegen

Kaarten

Sectoren

Toelatingen

Geen bestanden gevonden

Nace

Primaire activiteiten

Datumsector omschrijvingNace
01-06-2022Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte47.221

Nevenactiviteiten

Datumsector omschrijvingNace
30-04-2021Vervaardiging van producten van vlees of van vlees van gevogelte10.130
30-04-2021Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte47.221
30-04-2021Detailhandel in vlees van wild en van gevogelte in gespecialiseerde winkels47.222
30-04-2021Detailhandel in zuivelproducten en eieren in gespecialiseerde winkels47.291
30-04-2021Overige detailhandel in voedingsmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.47.299
30-04-2021Catering56.210
30-04-2021Productie van gedroogd, gezouten of gerookt vlees1.013.001
30-04-2021Vervaardiging van producten op basis van vlees (charcuteriewaren) : worst, salami, witte pens, bloedworst, andouillettes, cervelaatworst, patés, galantines, rillette, gekookte ham, enz.1.013.002
30-04-2021Productie van diepgevroren vleeswaren1.013.011
30-04-2021Kleinhandel in vlees en vleeswaren die gedreven wordt door de slagers/beenhouwers4.722.101
30-04-2021Kleinhandel in zuivelproducten en eieren, inclusief de thuisbezorging daarvan4.729.101
30-04-2021Kleinhandel in koffie4.729.901
30-04-2021Kleinhandel in kruiderijen en specerijen4.729.902
30-04-2021Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.4.729.903
30-04-2021Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels5.621.001
30-04-2021Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.5.621.002