Delicatessen Devos

Overzicht

Vestigingseenheden
VE nummer
2351080951
BTW moederbedrijf
BE 0683.868.014
Oprichtingsdatum
5 oktober 2023
Naam moederbedrijf
Delicatessen Cavallo
Hoofdactiviteit
Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte

1 jaren bedrijvig

Contact

Adres

Brugseweg, 38
8920 Langemark-Poelkapelle
België

Contact
E-mail toevoegen
Telefoon toevoegen
Fax toevoegen
GSM toevoegen
Website toevoegen

Kaarten

Sectoren

Toelatingen

Geen bestanden gevonden

Nace

Primaire activiteiten

Datumsector omschrijvingNace
05-10-2023Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte47.221

Nevenactiviteiten

Datumsector omschrijvingNace
05-10-2023Vervaardiging van bereide maaltijden en schotels10.850
05-10-2023Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen (verkoopsoppervlakte < 100 m²)47.112
05-10-2023Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte47.221
05-10-2023Detailhandel in vlees van wild en van gevogelte in gespecialiseerde winkels47.222
05-10-2023Detailhandel in zuivelproducten en eieren in gespecialiseerde winkels47.291
05-10-2023Catering56.210
05-10-2023Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen68.201
05-10-2023Kleinhandel in fruit- en groentenconserven4.721.011
05-10-2023Kleinhandel in vlees en vleeswaren die gedreven wordt door de slagers/beenhouwers4.722.101
05-10-2023Kleinhandel in alcoholische en andere dranken, inclusief de thuisbezorging daarvan4.725.201
05-10-2023Kleinhandel in kruiderijen en specerijen4.729.902
05-10-2023Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.4.729.903
05-10-2023Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels5.621.001
05-10-2023Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.5.621.002
05-10-2023Bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor : - luchtvaartmaatschappijen - kantines, bedrijfsrestaurants, enz.5.629.001