Delicatessen Devos

Overzicht

Vestigingseenheden
VE nummer
2351080951
BTW moederbedrijf
BE 0683.868.014
Oprichtingsdatum
5 oktober 2023
Naam moederbedrijf
Delicatessen Cavallo
Hoofdactiviteit
Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte

11 maanden bedrijvig

Contact

Adres

Brugseweg, 38
8920 Langemark-Poelkapelle
België

Contact
E-mail toevoegen
Telefoon toevoegen
Fax toevoegen
GSM toevoegen
Website toevoegen

Kaarten

Sectoren

Toelatingen

Geen bestanden gevonden

Nace

Primaire activiteiten

Datumsector omschrijvingNace
05-10-2023Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte47.221

Nevenactiviteiten

Datumsector omschrijvingNace
05-10-2023Vervaardiging van bereide maaltijden en schotels10.850
05-10-2023Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen (verkoopsoppervlakte < 100 m²)47.112
05-10-2023Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte47.221
05-10-2023Detailhandel in vlees van wild en van gevogelte in gespecialiseerde winkels47.222
05-10-2023Detailhandel in zuivelproducten en eieren in gespecialiseerde winkels47.291
05-10-2023Catering56.210
05-10-2023Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen68.201
05-10-2023Kleinhandel in fruit- en groentenconserven4.721.011
05-10-2023Kleinhandel in vlees en vleeswaren die gedreven wordt door de slagers/beenhouwers4.722.101
05-10-2023Kleinhandel in alcoholische en andere dranken, inclusief de thuisbezorging daarvan4.725.201
05-10-2023Kleinhandel in kruiderijen en specerijen4.729.902
05-10-2023Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.4.729.903
05-10-2023Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels5.621.001
05-10-2023Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.5.621.002
05-10-2023Bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor : - luchtvaartmaatschappijen - kantines, bedrijfsrestaurants, enz.5.629.001