Diamant Rouge Premium Meat Laatste update: 2 maanden geleden
Vestigingseenheden
- VE nummer
- 2326948539
- BTW moederbedrijf
- BE 0841.144.606
- Oprichtingsdatum
- 1 januari 2022
- Naam moederbedrijf
- L'ARTISAN DES CHEFS
- Hoofdactiviteit
- Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte
- ★
- ★
- ★
- ★
- ★
Adres
Brusselsesteenweg, 422
3090 Overijse
België
- Contact
- Klik om deze info te bekijken
- Telefoon toevoegen
- Fax toevoegen
- Klik om deze info te bekijken
- Website toevoegen
Geen bestanden gevonden
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
02-05-2022 | Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte | 47.221 |
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
31-01-2023 | Markt- en straathandel in voedings- en genotmiddelen | 47.810 |
01-01-2022 | Verwerking en conservering van vlees, exclusief vlees van gevogelte | 10.110 |
01-01-2022 | Verwerking en conservering van gevogelte | 10.120 |
01-01-2022 | Vervaardiging van producten van vlees of van vlees van gevogelte | 10.130 |
01-01-2022 | Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen (verkoopsoppervlakte < 100 m²) | 47.112 |
01-01-2022 | Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte | 47.221 |
01-01-2022 | Detailhandel in vlees van wild en van gevogelte in gespecialiseerde winkels | 47.222 |
01-01-2022 | Detailhandel in zuivelproducten en eieren in gespecialiseerde winkels | 47.291 |
01-01-2022 | Overige detailhandel in voedingsmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g. | 47.299 |
01-01-2022 | Detailhandel in andere huishoudelijke artikelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g. | 47.599 |
01-01-2022 | Detailhandel via postorderbedrijven of via internet | 47.910 |
01-01-2022 | Catering | 56.210 |
01-01-2022 | Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering | 70.220 |
01-01-2022 | Beroepsopleiding | 85.592 |
01-01-2022 | Bereiding van vers vlees van gevogelte | 1.012.002 |
01-01-2022 | Productie van vers vlees van gevogelte in individuele porties | 1.012.003 |
01-01-2022 | Vervaardiging van producten op basis van vlees (charcuteriewaren) : worst, salami, witte pens, bloedworst, andouillettes, cervelaatworst, patés, galantines, rillette, gekookte ham, enz. | 1.013.002 |
01-01-2022 | Niet-gespecialiseerde kleinhandel in algemene voedingsmiddelen (verkoopsoppervlakte minder dan 100m2) | 4.711.201 |
01-01-2022 | Overige niet-gespecialiseerde kleinhandel in winkels in overwegend voedings-en genotmiddelen | 4.711.211 |
01-01-2022 | Kleinhandel in vlees en vleeswaren die gedreven wordt door de slagers/beenhouwers | 4.722.101 |
01-01-2022 | Kleinhandel in zuivelproducten en eieren, inclusief de thuisbezorging daarvan | 4.729.101 |
01-01-2022 | Kleinhandel in kruiderijen en specerijen | 4.729.902 |
01-01-2022 | Detailhandel in niet-elektrische huishoudapparaten, messenmakerswerk, vaatwerk, aardewerk, porselein en glaswerk | 4.759.301 |
01-01-2022 | Kleinhandel in huishoudelijke artikelen, n.e.g. | 4.759.903 |
01-01-2022 | Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz. | 7.022.001 |
01-01-2022 | Onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten | 7.320.001 |