Ferme Du Haut Buisson Laatste update: 10 dagen geleden
Vestigingseenheden
- VE nummer
- 2175345853
- BTW moederbedrijf
- BE 0807.184.510
- Oprichtingsdatum
- 13 januari 2009
- Naam moederbedrijf
- FERME DU HAUT-BUISSON
- Hoofdactiviteit
- Fokken van andere runderen en buffels
- ★
- ★
- ★
- ★
- ★
Adres
Rue de Fouleng, 16
7830 Silly
België
- Contact
- E-mail toevoegen
- Telefoon toevoegen
- Fax toevoegen
- GSM toevoegen
- Website toevoegen
Geen bestanden gevonden
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
13-01-2009 | Fokken van andere runderen en buffels | 1.420 |
13-01-2009 | Gemengd bedrijf | 1.500 |
13-01-2009 | Verwerking en conservering van vlees, exclusief vlees van gevogelte | 10.110 |
13-01-2009 | Verwerking en conservering van gevogelte | 10.120 |
13-01-2009 | Vervaardiging van producten van vlees of van vlees van gevogelte | 10.130 |
13-01-2009 | Markt- en straathandel in voedings- en genotmiddelen | 47.810 |
13-01-2009 | Markt- en straathandel in textiel, kleding en schoeisel | 47.820 |
13-01-2009 | Markt- en straathandel in andere artikelen | 47.890 |
13-01-2009 | Overige detailhandel, niet in winkels en exclusief markt- en straathandel | 47.990 |
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
13-01-2009 | Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte | 47.221 |
13-01-2009 | Detailhandel in vlees van wild en van gevogelte in gespecialiseerde winkels | 47.222 |
13-01-2009 | Detailhandel in zuivelproducten en eieren in gespecialiseerde winkels | 47.291 |
13-01-2009 | Overige detailhandel in voedingsmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g. | 47.299 |
13-01-2009 | Slachten van dieren | 1.011.001 |
13-01-2009 | Productie van vers vlees, als hele dieren of in delen | 1.011.002 |
13-01-2009 | Productie van ruwe huiden en vellen afkomstig uit slachthuizen | 1.011.003 |
13-01-2009 | Smelten en raffineren van reuzel en van andere dierlijke vetten, geschikt voor consumptie | 1.011.004 |
13-01-2009 | Verwerking van slachtafvallen en krengen; productie van vleesmeel en -poeder en van beendermeel. | 1.011.005 |
13-01-2009 | Bewerking van natuurlijke darmen | 1.011.006 |
13-01-2009 | Productie van ongewassen huidwol, inclusief ruggewassen huidwol | 1.011.007 |
13-01-2009 | Productie van gekoeld of bevroren vlees, als hele dieren of in delen | 1.011.011 |
13-01-2009 | Slachten van gevogelte | 1.012.001 |
13-01-2009 | Bereiding van vers vlees van gevogelte | 1.012.002 |
13-01-2009 | Productie van vers vlees van gevogelte in individuele porties | 1.012.003 |
13-01-2009 | Productie van veren en dons | 1.012.004 |
13-01-2009 | Productie van gedroogd, gezouten of gerookt vlees | 1.013.001 |
13-01-2009 | Vervaardiging van producten op basis van vlees (charcuteriewaren) : worst, salami, witte pens, bloedworst, andouillettes, cervelaatworst, patés, galantines, rillette, gekookte ham, enz. | 1.013.002 |
13-01-2009 | Productie van diepgevroren vleeswaren | 1.013.011 |
13-01-2009 | Productie van vers bereide maaltijden die vlees bevatten | 1.085.001 |
13-01-2009 | Kleinhandel in vlees en vleeswaren die gedreven wordt door de slagers/beenhouwers | 4.722.101 |
13-01-2009 | Kleinhandel in zuivelproducten en eieren, inclusief de thuisbezorging daarvan | 4.729.101 |
13-01-2009 | Overige markt- en straathandel | 4.789.001 |
13-01-2009 | Kleinhandel in allerlei prod. op een wijze die niet is begrepen in voorgaande klassen : huis-aan-huis-verkoop, verkoopautomaten, demonstratieverkoop, ambulante handel, enz. | 4.799.001 |