Foodlove By Caro Laatste update: 8 dagen geleden
Overzicht
- VE nummer
- 2362764107
- BTW moederbedrijf
- BE 1012.655.056
- Oprichtingsdatum
- 21 augustus 2024
- Naam moederbedrijf
- Foodlove by Caro
- Hoofdactiviteit
- Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk
- ★
- ★
- ★
- ★
- ★
5 maanden bedrijvig
Contact
Adres
Everselkiezel, 112
3550 Heusden-Zolder
België
- Contact
- E-mail toevoegen
- Telefoon toevoegen
- Fax toevoegen
- GSM toevoegen
- Website toevoegen
Sectoren
Toelatingen
Geen bestanden gevonden
Nace
Primaire activiteiten
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
21-08-2024 | Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk | 10.720 |
21-08-2024 | Overige detailhandel, niet in winkels en exclusief markt- en straathandel | 47.990 |
21-08-2024 | Catering | 56.210 |
21-08-2024 | Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering | 70.220 |
21-08-2024 | Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren | 82.110 |
21-08-2024 | Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g. | 82.990 |
Nevenactiviteiten
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
21-08-2024 | Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk | 10.712 |
21-08-2024 | Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers) | 47.241 |
21-08-2024 | Detailhandel in chocolade en suikerwerk in gespecialiseerde winkels | 47.242 |
21-08-2024 | Overige detailhandel in voedingsmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g. | 47.299 |
21-08-2024 | Overige persoonlijke diensten | 96.099 |
21-08-2024 | Vervaardiging van beschuit, koekjes, peperkoek, enz. | 1.072.001 |
21-08-2024 | Vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, exclusief diepvriesproducten | 1.072.002 |
21-08-2024 | Vervaardiging van versnaperingen, zoet dan wel gezouten | 1.072.003 |
21-08-2024 | Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels | 5.621.001 |
21-08-2024 | Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz. | 5.621.002 |