Just Food By Jf Laatste update: 3 maanden geleden
Vestigingseenheden
- VE nummer
- 2315934188
- BTW moederbedrijf
- BE 0763.505.113
- Oprichtingsdatum
- 11 februari 2021
- Naam moederbedrijf
- JUST FOOD BY JF
- Hoofdactiviteit
- Hotels en dergelijke accommodatie
- ★
- ★
- ★
- ★
- ★
Adres
Martelarenstraat, 138
1800 Vilvoorde
België
- Contact
- E-mail toevoegen
- Telefoon toevoegen
- Fax toevoegen
- GSM toevoegen
- Website toevoegen
Geen bestanden gevonden
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
11-02-2021 | Hotels en dergelijke accommodatie | 55.100 |
11-02-2021 | Overige eetgelegenheden | 56.290 |
11-02-2021 | Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g. | 82.990 |
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
11-02-2021 | Bereiding van vers vlees van gevogelte | 1.012.002 |
11-02-2021 | Productie van vers vlees van gevogelte in individuele porties | 1.012.003 |
11-02-2021 | Productie van gedroogd, gezouten of gerookt vlees | 1.013.001 |
11-02-2021 | Vervaardiging van producten op basis van vlees (charcuteriewaren) : worst, salami, witte pens, bloedworst, andouillettes, cervelaatworst, patés, galantines, rillette, gekookte ham, enz. | 1.013.002 |
11-02-2021 | Productie van diepgevroren vleeswaren | 1.013.011 |
11-02-2021 | Conservering , koelen of diepvriezen van vis en schaal- en weekdieren : drogen, roken, zouten, pekelen, inblikken, enz. | 1.020.001 |
11-02-2021 | Vervaardiging van producten op basis van vis en van schaal- en weekdieren : productie van gekookte vis, visfillets, kuit en hom, kaviaar, kaviaarsurrogaten, enz. | 1.020.002 |
11-02-2021 | Productie van vers bereide maaltijden die vlees bevatten | 1.085.001 |
11-02-2021 | Productie van diepgevroren bereide maaltijden die vlees bevatten | 1.085.011 |
11-02-2021 | Productie van vers bereide maaltijden die vis bevatten | 1.085.021 |
11-02-2021 | Restaurant van het traditionele type | 5.610.101 |
11-02-2021 | Verkoop van maaltijden aan boord van schepen en restauratiewagens | 5.610.102 |
11-02-2021 | Restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, enz. | 5.610.103 |
11-02-2021 | Restaurants met een beperkt aantal kamers (max.5) ten behoeve van de eigen cliënteel | 5.610.104 |
11-02-2021 | Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels | 5.621.001 |
11-02-2021 | Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz. | 5.621.002 |