La Maison Du Boucher

Overzicht

Vestigingseenheden
VE nummer
2308995126
BTW moederbedrijf
BE 0752.583.210
Oprichtingsdatum
13 augustus 2020
Naam moederbedrijf
LAPRAILLE-NOTHOMB
Hoofdactiviteit
Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte

4 jaren bedrijvig

Contact

Adres

Rue du 24-Août,Houdemont, 36
6724 Habay
België

Contact
E-mail toevoegen
Telefoon toevoegen
Fax toevoegen
GSM toevoegen
Website toevoegen

Kaarten

Sectoren

Toelatingen

Geen bestanden gevonden

Nace

Primaire activiteiten

Datumsector omschrijvingNace
02-06-2021Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte47.221

Nevenactiviteiten

Datumsector omschrijvingNace
13-08-2020Verwerking en conservering van vlees, exclusief vlees van gevogelte10.110
13-08-2020Detailhandel in groenten en fruit in gespecialiseerde winkels47.210
13-08-2020Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte47.221
13-08-2020Detailhandel in vlees van wild en van gevogelte in gespecialiseerde winkels47.222
13-08-2020Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers)47.241
13-08-2020Detailhandel in chocolade en suikerwerk in gespecialiseerde winkels47.242
13-08-2020Detailhandel in wijnen en geestrijke dranken in gespecialiseerde winkels47.251
13-08-2020Detailhandel in zuivelproducten en eieren in gespecialiseerde winkels47.291
13-08-2020Overige detailhandel in voedingsmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.47.299
13-08-2020Detailhandel in vaste, vloeibare en gasvormige brandstoffen in gespecialiseerde winkels, m.u.v. motorbrandstoffen47.781
13-08-2020Detailhandel via postorderbedrijven of via internet47.910
13-08-2020Eetgelegenheden met beperkte bediening56.102
13-08-2020Catering56.210
13-08-2020Kleinhandel in vlees en vleeswaren die gedreven wordt door de slagers/beenhouwers4.722.101
13-08-2020Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels5.621.001
13-08-2020Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.5.621.002