Lugmed

Overzicht

Vestigingseenheden
VE nummer
2310214257
BTW moederbedrijf
BE 0743.645.550
Oprichtingsdatum
13 februari 2020
Naam moederbedrijf
LUGMED
Hoofdactiviteit
Catering

4 jaren bedrijvig

Contact

Adres

Tramlaan, 201
1933 Zaventem
België

Contact
E-mail toevoegen
Telefoon toevoegen
Fax toevoegen
GSM toevoegen
Website toevoegen

Kaarten

Sectoren

Toelatingen

Geen bestanden gevonden

Nace

Primaire activiteiten

Datumsector omschrijvingNace
13-02-2020Catering56.210
13-02-2020Overige eetgelegenheden56.290

Nevenactiviteiten

Datumsector omschrijvingNace
13-02-2020Eetgelegenheden met volledige bediening56.101
13-02-2020Eetgelegenheden met beperkte bediening56.102
13-02-2020Restaurant van het traditionele type5.610.101
13-02-2020Verkoop van maaltijden aan boord van schepen en restauratiewagens5.610.102
13-02-2020Restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, enz.5.610.103
13-02-2020Restaurants met een beperkt aantal kamers (max.5) ten behoeve van de eigen cliënteel5.610.104
13-02-2020Café-restaurants (tavernen)5.610.105
13-02-2020Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : snelbuffetten (snackbars, sandwichbars, enz)5.610.201
13-02-2020Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : frietkramen, hotdogstalletjes, enz.5.610.202
13-02-2020Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : croissanteries, crêperies en warmewafelkramen5.610.203
13-02-2020Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : tearooms, ijssalons, enz.5.610.204
13-02-2020Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : cafetaria's5.610.205
13-02-2020Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : drive-in restaurants5.610.206
13-02-2020Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : pizzeria's5.610.207
13-02-2020Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels5.621.001
13-02-2020Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.5.621.002
13-02-2020Bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor : - luchtvaartmaatschappijen - kantines, bedrijfsrestaurants, enz.5.629.001