Maks Catering Laatste update: 11 dagen geleden
Vestigingseenheden
- VE nummer
- 2366829296
- BTW moederbedrijf
- BE 1016.777.655
- Oprichtingsdatum
- 29 november 2024
- Naam moederbedrijf
- Maks catering
- Hoofdactiviteit
- Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk
- ★
- ★
- ★
- ★
- ★
Adres
Kerkweg, 39
3370 Boutersem
België
- Contact
- E-mail toevoegen
- Telefoon toevoegen
- Fax toevoegen
- GSM toevoegen
- Website toevoegen
Geen bestanden gevonden
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
29-11-2024 | Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk | 10.820 |
29-11-2024 | Vervaardiging van bereide maaltijden en schotels | 10.850 |
29-11-2024 | Markt- en straathandel in voedings- en genotmiddelen | 47.810 |
29-11-2024 | Catering | 56.210 |
29-11-2024 | Overige eetgelegenheden | 56.290 |
29-11-2024 | Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, n.e. g. | 63.990 |
29-11-2024 | Organisatie van congressen en beurzen | 82.300 |
29-11-2024 | Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g. | 82.990 |
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
29-11-2024 | Eetgelegenheden met volledige bediening | 56.101 |
29-11-2024 | Eetgelegenheden met beperkte bediening | 56.102 |
29-11-2024 | Cafés en bars | 56.301 |
29-11-2024 | Andere drinkgelegenheden | 56.309 |
29-11-2024 | Verhuur en lease van machines, apparatuur en handgereedschap voor doe-het-zelvers | 77.291 |
29-11-2024 | Verhuur en lease van andere machines en werktuigen en andere materiële goederen | 77.399 |
29-11-2024 | Overige vormen van onderwijs | 85.599 |
29-11-2024 | Overige onderwijsondersteunende dienstverlening | 85.609 |
29-11-2024 | Overige persoonlijke diensten | 96.099 |
29-11-2024 | Vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten. | 1.082.002 |
29-11-2024 | Vervaardiging van suikerwerk | 1.082.003 |
29-11-2024 | Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels | 5.621.001 |
29-11-2024 | Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz. | 5.621.002 |