Overzicht

Vestigingseenheden
VE nummer
2323170190
BTW moederbedrijf
BE 0775.527.965
Oprichtingsdatum
8 oktober 2021
Naam moederbedrijf
RESTAURANT MARCUS
Hoofdactiviteit
Vervaardiging van groente- en fruitsappen

2 jaren bedrijvig

Contact

Adres

Kleine Klijtstraat, 30
8540 Deerlijk
België

Contact
Klik om deze info te bekijken
Telefoon toevoegen
Fax toevoegen
GSM toevoegen
Website toevoegen

Kaarten

Sectoren

Toelatingen

Geen bestanden gevonden

Nace

Primaire activiteiten

Datumsector omschrijvingNace
31-08-2022Vervaardiging van groente- en fruitsappen10.320

Nevenactiviteiten

Datumsector omschrijvingNace
31-08-2022Vervaardiging van frisdranken; productie van mineraalwater en ander gebotteld water11.070
31-08-2022Groothandel in dranken, algemeen assortiment46.349
31-08-2022Detailhandel in dranken in gespecialiseerde winkels, algemeen assortiment47.252
31-08-2022Detailhandel via postorderbedrijven of via internet47.910
31-08-2022Vervaardiging van niet-alcoholische dranken, m.u.v. bier en alcoholvrije wijn : natuurlijk mineraalwater, water met toegevoegde zoetstoffen en/of gearomatiseerd water: limonade, cola, tonics, enz.1.107.002
31-08-2022Detailhandel in allerlei producten via het internet (e-commerce)4.791.003
11-01-2022Eetgelegenheden met volledige bediening56.101
08-10-2021Eetgelegenheden met volledige bediening56.101
08-10-2021Eetgelegenheden met beperkte bediening56.102
08-10-2021Catering56.210
08-10-2021Overige eetgelegenheden56.290
08-10-2021Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie70.210
08-10-2021Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering70.220
08-10-2021Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren82.110
08-10-2021Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.82.990
08-10-2021Restaurant van het traditionele type5.610.101
08-10-2021Restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, enz.5.610.103
08-10-2021Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels5.621.001
08-10-2021Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.5.621.002
08-10-2021Managementsactiviteiten van holdings : tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz.6.420.011