Saveurs Du Sud

Overzicht

Vestigingseenheden
VE nummer
2263693750
BTW moederbedrijf
BE 0674.579.174
Oprichtingsdatum
20 april 2017
Naam moederbedrijf
ISAKAR Qualifood
Hoofdactiviteit
Catering

7 jaren bedrijvig

Contact

Adres

Troyentenhoflaan, 1
2600 Antwerpen
België

Kaarten

Sectoren

Toelatingen

Geen bestanden gevonden

Nace

Primaire activiteiten

Datumsector omschrijvingNace
23-05-2017Catering56.210

Nevenactiviteiten

Datumsector omschrijvingNace
20-04-2017Vervaardiging van bereide maaltijden en schotels10.850
20-04-2017Overige detailhandel in voedingsmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.47.299
20-04-2017Detailhandel in bloemen, planten, zaden en kunstmeststoffen in gespecialiseerde winkels47.761
20-04-2017Overige detailhandel, niet in winkels en exclusief markt- en straathandel47.990
20-04-2017Eetgelegenheden met volledige bediening56.101
20-04-2017Catering56.210
20-04-2017Overige eetgelegenheden56.290
20-04-2017Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering70.220
20-04-2017Overige technische testen en toetsen71.209
20-04-2017Overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten74.909
20-04-2017Overige vormen van onderwijs85.599
20-04-2017Productie van vers bereide maaltijden die vlees bevatten1.085.001
20-04-2017Productie van diepgevroren bereide maaltijden die vlees bevatten1.085.011
20-04-2017Productie van vers bereide maaltijden die vis bevatten1.085.021
20-04-2017Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.4.729.903
20-04-2017Restaurant van het traditionele type5.610.101
20-04-2017Restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, enz.5.610.103
20-04-2017Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels5.621.001
20-04-2017Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.5.621.002
20-04-2017Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.7.022.001
20-04-2017Uitvoeren van testen en analyses op het gebied van de voedingshygiëne7.120.904