Slagerij De Raeymaekers

Overzicht

Vestigingseenheden
VE nummer
2256459134
BTW moederbedrijf
BE 0660.852.981
Oprichtingsdatum
1 september 2016
Naam moederbedrijf
Slagerij De Raeymaekers
Hoofdactiviteit
Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte

8 jaren bedrijvig

Contact

Adres

Prins Leopoldstraat, 1 b1
2070 Zwijndrecht
België

Contact
E-mail toevoegen
Telefoon toevoegen
Fax toevoegen
GSM toevoegen
Website toevoegen

Kaarten

Sectoren

Toelatingen

Geen bestanden gevonden

Nace

Primaire activiteiten

Datumsector omschrijvingNace
09-09-2016Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte47.221

Nevenactiviteiten

Datumsector omschrijvingNace
01-09-2016Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen (verkoopsoppervlakte < 100 m²)47.112
01-09-2016Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte47.221
01-09-2016Detailhandel in vlees van wild en van gevogelte in gespecialiseerde winkels47.222
01-09-2016Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers)47.241
01-09-2016Detailhandel in zuivelproducten en eieren in gespecialiseerde winkels47.291
01-09-2016Overige detailhandel in voedingsmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.47.299
01-09-2016Catering56.210
01-09-2016Bereiding van vers vlees van gevogelte1.012.002
01-09-2016Productie van gedroogd, gezouten of gerookt vlees1.013.001
01-09-2016Vervaardiging van producten op basis van vlees (charcuteriewaren) : worst, salami, witte pens, bloedworst, andouillettes, cervelaatworst, patés, galantines, rillette, gekookte ham, enz.1.013.002
01-09-2016Productie van vers bereide maaltijden die vlees bevatten1.085.001
01-09-2016Kleinhandel in fruit- en groentenconserven4.721.011
01-09-2016Kleinhandel in vlees en vleeswaren die gedreven wordt door de slagers/beenhouwers4.722.101
01-09-2016Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels5.621.001
01-09-2016Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.5.621.002