Sur Place Catering Laatste update: 1 maand geleden
Vestigingseenheden
- VE nummer
- 2275597729
- BTW moederbedrijf
- BE 0695.523.652
- Oprichtingsdatum
- 26 april 2018
- Naam moederbedrijf
- SUR PLACE CATERING
- Hoofdactiviteit
- Catering
- ★
- ★
- ★
- ★
- ★
Adres
Bruneaustraat, 114 bB
1755 Gooik
België
- Contact
- E-mail toevoegen
- Telefoon toevoegen
- Fax toevoegen
- GSM toevoegen
- Website toevoegen
Geen bestanden gevonden
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
25-06-2018 | Catering | 56.210 |
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
24-04-2023 | Markt- en straathandel in voedings- en genotmiddelen | 47.810 |
24-04-2023 | Markt- en straathandel in andere artikelen | 47.890 |
26-04-2018 | Handelsbemiddeling gespecialiseerd in andere goederen | 46.180 |
26-04-2018 | Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment | 46.190 |
26-04-2018 | Groothandel in dranken, algemeen assortiment | 46.349 |
26-04-2018 | Detailhandel in vis en schaal- en weekdieren in gespecialiseerde winkels | 47.230 |
26-04-2018 | Detailhandel in dranken in gespecialiseerde winkels, algemeen assortiment | 47.252 |
26-04-2018 | Detailhandel in zuivelproducten en eieren in gespecialiseerde winkels | 47.291 |
26-04-2018 | Catering | 56.210 |
26-04-2018 | Overige eetgelegenheden | 56.290 |
26-04-2018 | Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g. | 82.990 |
26-04-2018 | Overige persoonlijke diensten | 96.099 |
26-04-2018 | Groothandel in alcoholische en andere dranken | 4.634.901 |
26-04-2018 | Kleinhandel in fruit- en groentenconserven | 4.721.011 |
26-04-2018 | Kleinhandel in alcoholische en andere dranken, inclusief de thuisbezorging daarvan | 4.725.201 |
26-04-2018 | Kleinhandel in kruiderijen en specerijen | 4.729.902 |
26-04-2018 | Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g. | 4.729.903 |
26-04-2018 | Restaurant van het traditionele type | 5.610.101 |
26-04-2018 | Verkoop van maaltijden aan boord van schepen en restauratiewagens | 5.610.102 |
26-04-2018 | Restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, enz. | 5.610.103 |
26-04-2018 | Restaurants met een beperkt aantal kamers (max.5) ten behoeve van de eigen cliënteel | 5.610.104 |
26-04-2018 | Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels | 5.621.001 |
26-04-2018 | Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz. | 5.621.002 |