Traiteur Marie-France Laatste update: 3 maanden geleden
Vestigingseenheden
- VE nummer
- 2233909109
- BTW moederbedrijf
- BE 0463.870.628
- Oprichtingsdatum
- 4 augustus 2014
- Naam moederbedrijf
- VAN DYCK
- Hoofdactiviteit
- Hotels en dergelijke accommodatie
- ★
- ★
- ★
- ★
- ★
Adres
Le Fourneau, 4
6592 Momignies
België
- Contact
- E-mail toevoegen
- Telefoon toevoegen
- Fax toevoegen
- GSM toevoegen
- Website toevoegen
Geen bestanden gevonden
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
04-08-2014 | Hotels en dergelijke accommodatie | 55.100 |
04-08-2014 | Overige eetgelegenheden | 56.290 |
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
04-08-2014 | Overige vormen van onderwijs | 85.599 |
04-08-2014 | Bereiding van vers vlees van gevogelte | 1.012.002 |
04-08-2014 | Productie van vers vlees van gevogelte in individuele porties | 1.012.003 |
04-08-2014 | Productie van gedroogd, gezouten of gerookt vlees | 1.013.001 |
04-08-2014 | Vervaardiging van producten op basis van vlees (charcuteriewaren) : worst, salami, witte pens, bloedworst, andouillettes, cervelaatworst, patés, galantines, rillette, gekookte ham, enz. | 1.013.002 |
04-08-2014 | Productie van diepgevroren vleeswaren | 1.013.011 |
04-08-2014 | Conservering , koelen of diepvriezen van vis en schaal- en weekdieren : drogen, roken, zouten, pekelen, inblikken, enz. | 1.020.001 |
04-08-2014 | Vervaardiging van producten op basis van vis en van schaal- en weekdieren : productie van gekookte vis, visfillets, kuit en hom, kaviaar, kaviaarsurrogaten, enz. | 1.020.002 |
04-08-2014 | Productie van vers bereide maaltijden die vlees bevatten | 1.085.001 |
04-08-2014 | Productie van diepgevroren bereide maaltijden die vlees bevatten | 1.085.011 |
04-08-2014 | Productie van vers bereide maaltijden die vis bevatten | 1.085.021 |
04-08-2014 | Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g. | 4.729.903 |
04-08-2014 | Restaurant van het traditionele type | 5.610.101 |
04-08-2014 | Restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, enz. | 5.610.103 |
04-08-2014 | Restaurants met een beperkt aantal kamers (max.5) ten behoeve van de eigen cliënteel | 5.610.104 |
04-08-2014 | Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels | 5.621.001 |
04-08-2014 | Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz. | 5.621.002 |
04-08-2014 | Managementsactiviteiten van holdings : tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz. | 6.420.011 |
04-08-2014 | Op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren... | 6.420.012 |