Vleesboetiek Bart & Natacha Laatste update: 6 maanden geleden
Vestigingseenheden
- VE nummer
- 2308787664
- BTW moederbedrijf
- BE 0756.915.942
- Oprichtingsdatum
- 22 oktober 2020
- Naam moederbedrijf
- VLEESBOETIEK
- Hoofdactiviteit
- Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte
- ★
- ★
- ★
- ★
- ★
Adres
Ezaart, 209
2400 Mol
België
- Contact
- E-mail toevoegen
- Telefoon toevoegen
- Fax toevoegen
- GSM toevoegen
- Website toevoegen
Geen bestanden gevonden
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
01-01-2021 | Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte | 47.221 |
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
22-10-2020 | Verwerking en conservering van vlees, exclusief vlees van gevogelte | 10.110 |
22-10-2020 | Verwerking en conservering van gevogelte | 10.120 |
22-10-2020 | Vervaardiging van producten van vlees of van vlees van gevogelte | 10.130 |
22-10-2020 | Vervaardiging van bereide maaltijden en schotels | 10.850 |
22-10-2020 | Vervaardiging van andere voedingsmiddelen, n.e.g. | 10.890 |
22-10-2020 | Groothandel in machines voor de productie van voedings- en genotmiddelen | 46.691 |
22-10-2020 | Groothandel in verpakkingsmachines en weegtoestellen | 46.692 |
22-10-2020 | Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen (verkoopsoppervlakte < 100 m²) | 47.112 |
22-10-2020 | Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte | 47.221 |
22-10-2020 | Detailhandel in vlees van wild en van gevogelte in gespecialiseerde winkels | 47.222 |
22-10-2020 | Detailhandel in wijnen en geestrijke dranken in gespecialiseerde winkels | 47.251 |
22-10-2020 | Detailhandel in zuivelproducten en eieren in gespecialiseerde winkels | 47.291 |
22-10-2020 | Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g. | 82.990 |
22-10-2020 | Slachten van dieren | 1.011.001 |
22-10-2020 | Productie van vers vlees, als hele dieren of in delen | 1.011.002 |
22-10-2020 | Bereiding van vers vlees van gevogelte | 1.012.002 |
22-10-2020 | Productie van vers vlees van gevogelte in individuele porties | 1.012.003 |
22-10-2020 | Productie van gedroogd, gezouten of gerookt vlees | 1.013.001 |
22-10-2020 | Vervaardiging van producten op basis van vlees (charcuteriewaren) : worst, salami, witte pens, bloedworst, andouillettes, cervelaatworst, patés, galantines, rillette, gekookte ham, enz. | 1.013.002 |
22-10-2020 | Productie van diepgevroren vleeswaren | 1.013.011 |
22-10-2020 | Conservering , koelen of diepvriezen van vis en schaal- en weekdieren : drogen, roken, zouten, pekelen, inblikken, enz. | 1.020.001 |
22-10-2020 | Vervaardiging van producten op basis van vis en van schaal- en weekdieren : productie van gekookte vis, visfillets, kuit en hom, kaviaar, kaviaarsurrogaten, enz. | 1.020.002 |
22-10-2020 | Productie van vers bereide maaltijden die vlees bevatten | 1.085.001 |
22-10-2020 | Productie van diepgevroren bereide maaltijden die vlees bevatten | 1.085.011 |
22-10-2020 | Productie van vers bereide maaltijden die vis bevatten | 1.085.021 |
22-10-2020 | Productie van diepgevroren bereide maaltijden die vis bevatten | 1.085.031 |
22-10-2020 | Handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen | 4.617.001 |
22-10-2020 | Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen, n.e.g. | 4.618.001 |
22-10-2020 | Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment | 4.619.001 |
22-10-2020 | Groothandel in munitie | 4.669.901 |
22-10-2020 | Kleinhandel in fruit- en groentenconserven | 4.721.011 |
22-10-2020 | Kleinhandel in vlees en vleeswaren die gedreven wordt door de slagers/beenhouwers | 4.722.101 |
22-10-2020 | Kleinhandel in alcoholische en andere dranken, inclusief de thuisbezorging daarvan | 4.725.201 |
22-10-2020 | Kleinhandel in kruiderijen en specerijen | 4.729.902 |
22-10-2020 | Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g. | 4.729.903 |
22-10-2020 | Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels | 5.621.001 |
22-10-2020 | Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz. | 5.621.002 |