DIMAN VS Laatste update: 17 dagen geleden
- Wettelijke situatie
- Normale toestand
- Type onderneming
- Rechtspersoon
- Oprichtingsdatum
- 20 november 2017
- Hoofdactiviteit
- Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Adres
Chaussée de Renaix 37
7910 Frasnes-lez-Anvaing
België
- Contact
- E-mail toevoegen
- Telefoon toevoegen
- Fax toevoegen
- GSM toevoegen
- Website toevoegen
Afsluitingsdatum boekjaar | Onderwerp | Model Type | Referentie | Taal | Neerleggingsdatum | Document | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
31-12-2022 | Jaarrekening | Verkort model kapitaalloze vennootschap | 2023-00092014 | fr | 23-05-2023 | ||
31-12-2021 | Jaarrekening | Micro model kapitaalloze vennootschap | 2022-20157736 | fr | 28-06-2022 | ||
31-12-2020 | Jaarrekening | Micro model kapitaalloze vennootschap | 2021-25400322 | fr | 28-06-2021 | ||
31-12-2019 | Jaarrekening | 2020-29100229 | fr | 13-07-2020 |   | ||
31-12-2018 | Jaarrekening | 2019-26300220 | fr | 26-06-2019 |   |
Doorzoek de publicatieteksten
Geen bestanden gevonden
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
01-01-2018 | Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk | 10.712 |
01-01-2018 | Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk | 10.712 |
Datum | Beroepsbekwaamheden en basiskennis bedrijfsbeheer |
---|---|
09-02-2018 | Brood- en banketbakker |
09-02-2018 | Basiskennis bedrijfsbeheer |
09-02-2018 | Vrijstelling |
Datum | Hoedanigheden |
---|---|
01-01-2018 | Werkgever rsz |
01-01-2018 | Onderworpen aan btw |
01-11-2018 | Inschrijvingsplichtige onderneming |
Datum | Toelatingen |
---|---|
09-02-2018 | Sectorale beroepsbekwaamheid van brood- en banketbakker |
09-02-2018 | Basiskennis van het bedrijfsbeheer |
- Bedrijven in onze database
- 3 696 017
- Officiële publicaties
- 28 517 412
- Jaarrekeningen
- 7 559 200