L'Univers Culinaire Laatste update: 4 maanden geleden
- Wettelijke situatie
- Normale toestand
- Type onderneming
- Rechtspersoon
- Oprichtingsdatum
- 1 maart 2018
- Hoofdactiviteit
- Eetgelegenheden met volledige bediening
Adres
Grand'rue 302
6000 Charleroi
België
- Contact
- E-mail toevoegen
- Telefoon toevoegen
- Fax toevoegen
- GSM toevoegen
- Website toevoegen
Datum | Onderwerp | Document |
---|---|---|
28-06-2023 | STATUTS (TRADUCTION, COORDINATION, AUTRES MODIFICATIONS, ...) - MODIFICATION FORME JURIDIQUE - SIEGE SOCIAL - DEMISSIONS, NOMINATIONS - ASSEMBLEE GENERALE | |
23-09-2019 | CAPITAL, ACTIONS | |
05-03-2018 | RUBRIQUE CONSTITUTION (NOUVELLE PERSONNE MORALE, OUVERTURE SUCCURSALE, ETC...) |
Afsluitingsdatum boekjaar | Onderwerp | Model Type | Referentie | Taal | Neerleggingsdatum | Document | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
31-12-2022 | Jaarrekening | Verkort model kapitaalvennootschap | 2023-00417057 | fr | 31-08-2023 | ||
31-12-2021 | Jaarrekening | Verkort model kapitaalvennootschap | 2022-20454648 | fr | 30-09-2022 | ||
31-12-2020 | Jaarrekening | Verkort model kapitaalvennootschap | 2021-72300074 | fr | 19-10-2021 | ||
31-12-2019 | Jaarrekening | 2020-71200231 | fr | 18-11-2020 |   |
Doorzoek de publicatieteksten
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
24-04-2018 | Eetgelegenheden met volledige bediening | 56.101 |
Datum | sector omschrijving | Nace |
---|---|---|
09-11-2018 | Eetgelegenheden met volledige bediening | 56.101 |
Datum | Beroepsbekwaamheden en basiskennis bedrijfsbeheer |
---|---|
24-04-2018 | Restaurateur of traiteur-banketaannemer |
24-04-2018 | Basiskennis bedrijfsbeheer |
Datum | Hoedanigheden |
---|---|
09-11-2018 | Werkgever rsz |
24-04-2018 | Onderworpen aan btw |
01-11-2018 | Inschrijvingsplichtige onderneming |
Datum | Toelatingen |
---|---|
24-04-2018 | Beroepsbekwaamheid restaurateur / traiteur-banketaannemer |
24-04-2018 | Basiskennis van het bedrijfsbeheer |
- Bedrijven in onze database
- 3 695 383
- Officiële publicaties
- 28 513 527
- Jaarrekeningen
- 7 555 356